Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toxic gracze

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wpadłem na pomysł aby ułożyć czarną listę graczy,którzy w lidze legend są toksyczni wobec innych BEZ przyczyny. FU i stfu to nie toxic ;) lista dotyczy graczy naprawdę toksycznych.Sam pomysł w sumie nie ma nic na celu,bo toksyczni gracze nie nawrócą się,ale z pewnością jest godny uwagi.W takim razie zaczynam.W lobby po wygranym meczu :

Ayàto:  cancer
Ayàto:  to your mom
Ayàto:  piece of shi1t
Ayàto:  get cancer
Ayàto:  arabic trash
Ayàto:  get cancer
Ayàto:  yasuo main trash
Ayàto:  go and die
Ayàto:  cnacer yasuo mains think he is good
Ayàto:  hahahahahah
Ayàto:  kill your self
Ayàto:  trash kid
Ayàto:  ill fuck you like i fucked your mom
Ayàto:  and then pee on your mothers grave
Ayàto:  after i kill her
Ayàto:  and your whole family 2
Ayàto:  ahahahaha
Ayàto:  yasuo main

Opublikowano

Przybywam z sekcji MUOnline, przydała by się ranga typu TOXIC a razem z nią ograniczenia typu limit postów, 2 lajki dziennie itp.
W 100% popieram!

lovo.png

Opublikowano

Non sens. Kiedy w końcu gracze LOL'a pogodzą się z tym, że LOL jest najpopularniejszą grą na świecie co przekłada się na ilość robactwa jakie w niej występuje. Na początku gry walisz sobie w chacie /mute all i masz spokój i grasz sobie bez rozpraszania się przez gości którzy walą twoją matkę. Robienie takiej listy jest bez sensu, ale i tak jeszcze w tym dziale powstanie milion takich tematów bo jakiś brąziak przegrał serie do śilvera bo mu ktoś trollował/feedował/wyzywał, dajcie spokój ludzie..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Albicoolvod

Albicoolvod v2

~ Temat nie ma sensu. Szansa (o ile to nie jest d5+) na to, że trafię na tych graczy jest znikoma.

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie że autorzy wszystkich wypowiedzi "bez sensu" byli by promowani do takiej rangi/listy.
Moim zdaniem przydało by się coś takiego, bez względu na + i -. W przypadku MU napewno wprowadził bym platformę AH a'la Steam z adresami IP domniemanych pasożytów.

W LOLu to niestety inna bajka.

lovo.png

Opublikowano

Jest na to prosty sposób ^_^...

z serialu "Miodowe lata" taka mądrość -> "Przecież szansa że będziesz miał dwie bomby w tramwaju jest dużo mniejsza niż jakbyś miał mieć tylko jedną"

Przepisując więc te niesamowitą "Mądrość" trza po prostu samemu stać się Trollem aby nie mieć Trolla w teamie ^_^...

Zawsze gdy wchodzę do gry:

1) Pinguje jak pojebany

2) Obrażam wstępnie kilku graczy typu "report" "feed" <-- mimo że to 1 minuta gry

3) idę na nieswoją linię ( czasami to jest zły pomysł bo koleś sie obrazi i już zostaje na złej bo nei chce wrócić na swoją XDDD )

Ale... dzięki takiej czynności w każdej grze przynajmniej JA nie trafiam NIGDY na "toksyczne" osoby w mojej grze :P

Co prawda to prawda z początku sam jestem jednak Tobi is Tobi ja robię to dla jaj nigdy nie mówię poważnie mimo iż z powodu wspomnianego czasami coś popsuje...

ale to standardem że mogliśmy wygrać ja zrobiłem B a potem przegramy Team fight i lose :D... 

Pomysł na potrolowanie w pierwszych 2 minutach działą :D !... Rito daje sie oszukać i myśli że w teamie jest już troll więc drugiego nie dają XDDDDD

Ale serio gram z 5/10 gier tygodniowo i NIGDY nie trafia mi sie żaden "Toksycznyc gracz" a gram w te gre... z 6/7 lat... dawno ;x.. tak dawno że nie pamiętam

Opublikowano

Jakby sie zastanowic nad tym... pare razy zdarzylo mi sie przez przypadek spalic flasha w pierwszych 2 minutach i wtedy jakos moj team wygrywal. Mussze to wyprobowac :O Moze Riot macza w tym palce :O 

Nie czaruj.

Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 08:40, matizal77 napisał:

Witam wpadłem na pomysł aby ułożyć czarną listę graczy,którzy w lidze legend są toksyczni wobec innych BEZ przyczyny.

Dobry pomysł, akurat robię sobie screeny takich ludzi B)

4AVaMdW.png

a0or97O.png

Uw77b5l.png

@Cinu.@happi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...